The Raven Boys – ★★★★★

Når man hele ens liv har fået af viden, at den person man forelsker sig i vil dø, hvis man kysser denne person. Så gælder det bare om ikke at blive forelsket eller at kysse nogen. 

Forfatter: Maggie Stiefvater
Serie: The Raven Cycle #1
Genre: Fantasy
Forlag: Scholastic
Sprog: Engelsk

Bogens bagside tekst:
Even if Blue hadn’t been told her true love would die if she kissed him, she would stay away from boys. Especially the ones from the local private school. Known as Raven Boys, they only mean trouble. 

But this is the year that everything will change for Blue. 

This is the year that she will be drawn into the strange and sinister world of the Raven Boys. And the year Blue will discover that magic does exist. 

This is the year she will fall in live.

Dette er en bog man ikke slipper igen, når man først har åbnet den!

Det var ikke fordi jeg havde de hel store forventninger til denne bog. Jeg havde godt nok kun hørt den skulle være god, men jeg havde aldrig forventet at den skulle være så god. Jeg var tryllebundet fra første side til det sidste punktum.

Maggie Stiefvater har med The Raven Boys skabt et univers hvor alt er muligt. Skjult magi, spøgelser, ældgamle konger, ufoklarelige fænomener og et uskyldigt kys som kan slå ens elskede ihjel, er kun en lille del af det vi møder i denne helt igennem fantastiske univers.

Det er ikke kun bogen univers som er magisk. Også dens karakter Blue, Gansey, Noah, Adam og Ronan er noget udover det sædvanlige. De er en umage gruppe, som trods deres forskellige personligheder, skaber en unik og enestående fællesskab hvor alt er muligt så længe man tror på det.

The Raven Boys og dens univers har mange hemmeligheder og ikke alt er som det ser ud. Bedst som man tror man har regnet den ud og ved hvad der nu skal til at ske, tager bogen en hel anden retning. Man ved aldrig hvor denne fantastiske bog vil tage sin læsere hen.

The Raven Boys og Maggie Stiefvater formåer at tryllebinde mig på den allerbedste måde. Jeg har svært ved at lægge historien, karakterene og bogen magiske univers fra mig. Jeg forelsket i The Raven Boys og jeg glæder mig til at se, hvor denne fantastiske serie vil tage mig hen.

God læselyst