Kontakt

Chamberlarins Bookcorner er en personlig-bogblog, hvilket betyder at bloggens indhold er baseret på mine litterære oplevelser.

Bloggens indlæg, anmeldelser osv. altid være skreven ud fra min egen mening, holdninger og oplevelser, og jeg står 100% inden for det jeg skriver.

Hvis du/I mener at du/I sidder inde med en bog som ville falde i min smag, modtager jeg gerne anmeldereksemplar fra forlag og forfattere, men jeg forbeholder mig rettet til at takke pænt nej tak, hvis bogen ikke tiltaler mig eller hvis tiden ikke er til det.

Det vil altid fremgå tydeligt af anmeldelsen hvis bogen er et anmeldereksemplar og af hvem jeg har modtaget bogen fra. Anmeldelsen vil på ingen måde være påvirket af hvordan jeg har erhvervet den pågældende bog.

Hvis du ønsker at kontakte mig, i forhold til samarbejde, arrangementer eller generelle spørgsmål, så skal du være mere end velkommen til at sende mig en mail på ea@chamberlain.dk eller sende en besked via bloggens Facebook-side som du finder her. Du skal også være mere end velkommen til at skrive en kommentar til det indlæg, der har fanget din interesse.

Uanset hvordan du vælger at kontakte mig, så vil jeg gøre mit bedste for at svare hurtigst muligt.

Angående henvendelser:
– Jeg forbeholder mig retten til at takke pænt nej tak
– Jeg er 100% ærlig

– Når du henvender dig til mig angående en bog, så fortæl lidt om bogen og hvis mulig må du også gerne indsætte et link eller en pressemeddelse, så jeg har mulighed for at finde ud af om bogen er noget for mig.

Primære genre: Fantasy, Romance, Erotik & Historisk fiktion.

God læselyst