Kontakt

Chamberlains Bookcorner er mit lille hjørne af bøger, litteratur og for mig magiske oplevelser. Det er mit lille selvskabte univers, hvor jeg deler min kærlighed og entusiasme til bøgernes og litteraturens mangfoldige, forunderlige og eventyrlige verden – og jeg håber I har lyst til at læse med.

Indholdet her på bloggen, dens Facebook og Instagram vil altid være skrevet af mig, for mig og ud fra min egne meninger, holdninger og oplevelser. Jeg står inden for det jeg skriver, men jeg forbeholder mig også rette til at redigere i indholdet.

Hvis du ønsker at kontakte mig, i forhold til et samarbejde, et arrangement eller generelle spørgsmål, så skal du være mere end velkommen til at sende mig en mail på ea@chamberlain.dk eller sende en besked via Facebook og/eller Instagram.

Det vil altid fremgå tydeligt af anmeldelsen hvis bogen er et anmeldereksemplar og af hvem jeg har modtaget bogen fra. Anmeldelsen vil på ingen måde være påvirket af hvordan jeg har erhvervet den pågældende bog, da det er vigtigt for mig at anmeldelsen er seriøs. Jeg er ærlig, og vil altid forsøge at fremhæve det positive.

Primære genre: Fantasy, Romance, Erotik og Historisk fiktion – gerne med et lille lyserødt drys af romantik.

God læselyst