Om

Mine litterære præferencer og jeg…

Mit navn er Ea, jeg er 28 og ordblind.
Bibliofil, Litteraturentusiast,Kulturformidler, Reenactor, Bognørd, Læsehest og Drømmer. Syv ord som jeg gerne bruger til at beskrive mig selv. Det er ord jeg identificer mig selv og mine interesser med. Disse syv ord er også omdrejningspunktet for Chamberlains Bookcorner og dets magiske litterære univers.

Bøgernes verden er et magisk, unikt og helt igennem tryllebinde sted. Jeg elsker at forsvinde ind i bøgernes verden og lade mig tryllebinde af historien, karakteren og ordende. Det er en følelsen uden lige. I bøgernes mangfoldige, forunderlige og eventyrlige verden af ord, linjer og sætninger, har jeg fundet en glæde og magi, der for mig er helt uundværlig – og som bonus har bøgerne hjulpet mig med minimere min ordblindhed til et punkt. hvor jeg kun snubler en gang i mellem i ordbilndhedens unikke, indviklet og til tider svære dans. Min ordblindhed definere mig ikke, men den har været med til at forme mig som person og læser.

Jeg læser for oplevelsen, fornøjelsen og historiens skyld. Jeg lader mig opsluge af bøgerne og glemmer gerne alt om tid og sted, mens bogens verden udfolder sig for mig, side efter side. Det er ikke alle genre jeg læser. Så absolut ikke. Jeg er meget forankret i mine læsepræferencer. Jeg foretrækker at gå på opdagelse i genre inden for Fantasy, Romance, Erotik og Historisk Fiktion – og hvis mine læseopleveler indeholder et lille lyserødt drys af romantik, så er der 95% chance for at det er en garanteret Ea-Bog. Det er meget sjælden at jeg bevæger mig udenfor denne komfortzone, men det hænder en gang imellem.

Denne blog er dedikeret til min kærlighed til bøgernes forunderlige, unikke og magiske verden.

God læselyst