Om mig

Mit navn er Ea, jeg er 26 og ordblind.

Jeg er storforbruger af bøger, da jeg læser meget – som i RIGTIG meget! Jeg elsker bøger og jeg elsker at læse, at forsvinde ind i en anden verden og lade mig tryllebinde af historien, karakteren og ordende er en følelsen uden lige.

I bøgernes forunderlige og eventyrlige verden af ord, linjer og sætninger, har jeg fundet en glæde og magi, der for mig er helt uundværlig og som bonus har bøgerne hjulpet mig med minimere min ordblindhed.

Jeg læser for oplevelsen, fornøjelsen og historiens skyld. Jeg lader mig opsluge af bøgerne og glemmer alt om tid og sted, mens bogens verden udfolder sig for mig, side efter side. Og når en bog virkelig har formået at tryllebinde og opsluge mig, så læser jeg den gerne den igen og igen.

Det er ikke alle genre jeg læser. Så absolut ikke. Jeg er meget forankret i mine læsepræferencer. Jeg foretrækker at læse genre som Fantasy, Romance, Erotik & Historisk Fiktion og det er meget sjælden at jeg bevæger mig udenfor denne komfortzone, men det hænder en gang imellem, at jeg finde en bog eller to inden for en anden genre eller undergenre.

Denne blog er dedikeret til min kærlighed til bøger.

God læselyst