Bogreolen,  Bogsnak,  Erotik,  Romance,  Tema,  Voksen

Bogreolen #4 – Erotik

I anledningen af at bloggen i denne måned har fokus på Erotik, vil jeg i dag give jer et lille indblik i hvilke bøger i den erotiske-genre, der gemmer sig i min bogroel.

Når jeg siger det er et lille indblik så, mener jeg et lille indblik… for selvom jeg ville sværge at fantasy-genren er den genre som fylder mest i min bogreol, så kommer jeg ikke udenom, at de bøger som rent faktisk fylder mest – om end de ikke står i roelen, da de pt er pakket ned – er mine romantiske-erotiske Harlequin bøger.

Man kan diskutere om det er et lille indblik, men i dag viser jeg 22 erotiske bøger frem – og jeg har desværre endnu ikke fået læst de 6 af dem – men jeg har læst 11 af dem mere end en og to gange.

Vi starter med en serie som der er mange delte meninger om. I min bogreol kan man nemlig finde E. L. James erotiske serie Fifty Shades, og den er at finde både på dansk og engelsk.

James, E. L. – Fanget/Fifty Shades of Grey – Fifty Shades #1

James, E. L. – I mørket/Fifty Shades Darker – Fifty Shades #2

James, E. L. – Fri/Fifty Shades Freed – Fifty Shades #3

Dette er en af mit ynglings erotiske serie. Den havde min interesse fra første færd – selv før den bliv populær og omdiskuteret – og alligevel er det en serie jeg først fik læst den bliv oversat på dansk. Da jeg læste serien første gang åd jeg den råt og på bare tre døgn havde jeg læst alle tre bøger; og det er en serie jeg har læst mange gange siden.

En anden serie er Tara Sue Mes serie Submissive.

Me, Tara Sue – The Submissive – Submissive #1

Me, Tara Sue – Dominanten – Submissive #2

Det er længe siden jeg har læst denne serie, og jeg har ikke læst hele serien, men så vidt jeg husker så er det en fortælling om at åbne op og omfavne en drøm, en fantasi og en sub/dom livsstil – hvilket titlerne i serien også lægger op til.

Gabriels Betagelse er også at finde i min bogreol, jeg har endnu ikke fået læst denne, men jeg var ret vild med Gabriels inferno, så jeg glæder mig til at dykke ned i fortsættelsen.

Reynard, Sylvain – Gabriels Betagelse – Gabriels Inferno #2

De næste to bøger der er at finde i min bogreol, er en serie som jeg glæder mig til at dykke ned i, men som jeg desværre endnu ikke har fået læst.

Vesterbak, Henriette – 14 dage i Austin – 14 dage i Austin #1

Vesterbak, Henriette – Uofficielt din – 14 dage i Austin #2

De næste tre bøger har jeg heller ikke læst, men jeg elskede forfatterens første erotiske serie – som desværre ikke er at finde i min bogreol – så derfor glæder jeg mig til at opleve universet i hendes to andre serier.

Vørs, Pernille Kim – Advokatens drømmefanger – Grænseløs #1

Vørs, Pernille Kim – Advokatens marionetdukke – Grænseløs #2

Vørs, Pernille Kim – Valkyrien og Sneuglen – Dæmonerne fra Dybet #1

I min bogreol er der også at finde to serier, der ligesom Fifty Shades er blevet læst gentagende gange.

Den første serie er Stark-trilogien af Julie Kenner. Det er en serie om tiltrækning, kærlighed og synlige og usynlige ar.

Kenner, Julie – Slip mig fri – Stark-trilogien #1

Kenner, Julie – Tag mig – Stark-trilogien #2

Kenner, Julie – Endelig os – Stark-trilogien #3

Den anden serie er Crossfire af Sylvia Day, er en serie om at være besat af et andet menneske, som man kan spejle sig i og være sig selv sammen med trods en ubehagelig fortid.

Day, Sylvia – Blottet for dig – Crossfire #1

Day, Sylvia – Spejlet i dag – Crossfire #2

Day, Sylvia – Bundet til dig – Crossfire #3

Day, Sylvia – Fanget af dig – Crossfire #4

Day, Sylvia – I et med dig – Crossfire #5

Sidst men ikke mindst så kan man også finde den første bog i Linda G.s Vega-serie:

G., Linda – Vildledt – Vega #1

Serien som ligger til grund for dette oplæg, og som jeg pt er dybt begravet i.

God læselyst

Leave a Reply