Bogreolen,  Bogsnak,  Erotik,  Romance,  Tema,  Voksen

Tema: Erotik

“Claudia, den lille heks, vidste udmærket godt, hvad hun gjorde ved mig.
Det var mere end ubehageligt at sidde med …”
– G., Linda – Vildledt – Vega #1 side 258

Så sker der noget nyt på bloggen, og I kan tro jeg glæder mig super meget til at dele det med jer.

I forbindelse med at forlaget Leatherbound den 3. juli udgiver Efterladt, den anden bog i Linda G.s erotiske Vega-serie, har jeg takkede ja tak, til at samarbejde med Leatherbound og Linda.

Dette sker som et led til blandt andet at skabe opmærksomhed omkring den erotiske-genre.

Frem til lørdag den 23. juni,  vil det hver fredag være muligt at finde et oplæg her på bloggen, der på den ene eller anden måde handler om den erotiske-genre:

Fredag den 15.: Hvilke erotiske bøger gemmer min bogreol på.
Fredag den 22.: Anmeldelse af Vildledt.

Og lørdag den 23. vil det være muligt at finde det oplæg, der er grunden til at der frem til den 23. vil være fokus på erotik her på bloggen. Det vil være et oplæg som jeg har kreeret i samarbejde med Linda G.

Jeg håber I vil læse med.

___________________________

Som optakt til dette tema, vil jeg i dag fortæller jer lidt om hvorfor jeg læser bøger i den erotiske-genre.

De som kender mig privat, ved at jeg finder den erotiske-genre fascinerende. Det er en genre, der åbner op for et mere intimt, dybt og dynamisk indblik i fortællingens karakterer.

Jeg er tit bleven mødt en uforståendehed overfor min forkærlighed til den erotiske-genre, og jeg er endda bleven mødt med fordommen om, at jeg kun læser erotik på grund af sex’en.

Dette er ikke sandt!

Jeg læser erotik, fordi det er en genre, som – i min optik – giver en mere nuanceret fortælling.

Sex er ikke bare sex – det er magt, intimitet, kærlighed, følelser og så meget mere – og i litteraturen kan man få lov til at flirte med alle dens nuancer. Nogen gange er erotik bløde og milde, andre gange intense og voldsomme eller både og – det kommer helt an på fortællingen og dens karakterer.

Det er noget af det som jeg finder fascinerende ved erotik, det er en legeplads, som åbner op for så mange forskellige og varieret fortællinger og karakter. Det er aldrig til at vide hvad den erotiske-litteratur har at byde på, før man dykker ned i den og lader sig indfange.

Jeg tror jeg var omkring 14, da jeg første gang læste en bog i den erotiske-genre, og jeg har været tryllebundet lige siden.

Foruden Fantasy, er Erotik min ynglings genre.

God læselyst.

Leave a Reply