Bogdims,  Bogreolen,  FairyLoot

FairyLoot #1 – Januar 2018

Der findes mange forskellige abonnementsbokse med bøger og boglige lækkerier. Jeg har kiggede længe efter mange af dem, da jeg godt kan lide tanke om at modtage en bogboks med et særligt tema, en hemmelig bog, som passer til temaet, samt en masse andre lækkerier.

Den 3. januar i år, besluttede jeg mig for endelig at bestille min første bogboks – dog ikke som abonnement, men som enkel køb. Mit valgt faldt på boksene fra FairyLoot, da jeg synes deres koncept samt deres tidligere temaer passede bedst til mig som person og læser.

Temaet for FairyLoots januarboks var “Talk faerie to me“. Boksen havde blandt andet fundet inspiration i Sarah J. Mass’ to fantastiske serie: A Court of Thorns and Roses samt Throne of Glass – to af min ynglings serier som jeg tidligere i år viste frem her.
Den 29. januar fandt FairyLoots magiske fair folk langt om længe hjem til mig, og jeg var vildt spændt på at se hvad min boks rent faktisk indeholdte.

Min FairyLoot boks indeholdte en masse Fae inspireret artwork. Foruden artworket for månedes tema, der på bagsiden indeholder et spoiler kort over boksen indhold, så var min boks blandt andet udstyret med to artworks der på den ene side vister et billed af henholdsvis Aelin og Rowan fra Throne of Glass-serien, disse er designet af Diana Worak, og på den anden side indeholde disse artworks tekstillustrationer med citater fra henholdvis Cassandra Clare og Julie Kagawa, disse er designet af Stella’s Bookish Art.
Derudover var der også et lidt mindre artwork som viste Prince Cardan fra The Folk of the Air-serien, denne er designet af Merwild.

Jeg er helt vild med boksens artwork, fordi den blandt andet indeholder karakter fra en af mine ynglings serier, men også fordi jeg helt personlig er vild med troldetøj og the fair folk, hvilket var grunden til, at jeg var nødt til at eje “Talk faerie to me” boksen – selvom jeg ikke kendte indholdet af boksen så talt temaet til noget dybt inde i mig.

Foruden boksens Fae inspireret artworks indeholde min boks også to små magnetiske bogmærker der illustrer Feyre og Rhysand fra A Court of Thorns and Roses-serien, disse er designet af Dreamy and Co. samt et pudebetræk med et citat fra tredje bog i A Court of Thorns and Roses-serien, denne er designet af Evie Bookish.

Som jeg dykkede længer ned i min boks opdagede jeg en Fae inspireret læbepromade hvorpå der stod Unseelie. Jeg havde ingen ide om hvad Unseelie betød, men da jeg læste boksens spoiler kort viste det sig at Unseelie referere til a Fae Court der ifølge folklore repræsenter mørket – hvilke jeg fandt yderst passende. Denne læbepromade er kreeret af Geeky Clean.
Foruden læbepromaden indeholdte min boks også et lys der ifølge forfatter Holly Black dufter af hendes karakter Prince Cardan fra The Folk of the Air-serien, dette lys er kreeret af Meraki Candles. Prince Cardan skulle eftersigende dufte af kløver, egetræ, mos, læder, sort peber og fyrretræ – en duft der er en Fae prins værdig.

Ikke nok med at min bokse indeholdte alle disse små boglige lækkerier inspireret af diverse Fae bogserier så indeholde boksen også en eksklusive malebog af Micheal O’Mara. En malebog, der er designet og produceret specielt til denne månedes FairyLoot boks.

Da jeg var færdig med at gå på opdagelse i boksens boglige lækkerier, nåede jeg langt om længe frem til selve kernen af min boks, nemlig boksen hemmelige bog. Som ordet hemmelig også antyde, så havde jeg ingen ide om hvilken bog jeg ville finde. Jeg havde dog håbet på at finde en af årets helt nye udgivelser, som netop foregår i et Fae univers, og man må sige the fair folk var med mig, for det var netop den bog som gemte sig i FairyLoots januar boks.

Boksen indeholde nemlig The Cruel Prince af Holly Black, den første bog i The Folk of the Air-serien. Jeg glæder mig ekstrem meget til at dykke ned i bogens univers, da det lyder til at være en bog lige efter mit hjerte.

Med bogen fulgte der også et brev fra forfatteren samt et signeret klistermærke.

Det var en helt igennem fortryllende oplevelse at åbne min FairyLoot boks, og jeg må indrømme at jeg både indvendigt og udvendigt hoppede og dansede af begejstring over indholdet af denne eventyrlige boks – og det er absolut ikke sidste gang jeg købe en af FairyLoots magiske bokse.

God læselyst

2 kommentarer

Leave a Reply