Bogreolen,  Bøger

Bogreolen #2

Så er det igen blevet tid til at invitere jer med ind i min bogreol, og som jer der følger mig på IG og FB sikkert har opdaget, så har min bogreol – eller retter sagt mine bogreoler – fået en ny beboer!

Foruden min elskede bøger, så er mine bogreoler befolket af ugler, troldtøj og frøer – men primært ugler. Reolernes nyest beboer, falder under samme kategori som resten af reolens beboere, da der er flytte en Islands trold ind. Jeg kender ikke så meget til hans personlighed endnu, men jeg har – heldigvis – fundet ud af at han er ellevild med bøger, så derfor går han under navnet Bogtrolden her hjemme.

Bogtrolden har været på opdagelse i bogreolerne, og han har været med til at vælge de bøger jeg viser frem i dag.

Mange af de bøger der er at finde i mine bogreoler er del af en serie og det samme gælder også for dagens bøger. I dag vil jeg nemlig præsenter jer for to af mine ynglings serier.

Hvilket vil sige, at jeg i dag har valgt at dele 11 bøger med jer.
Vel at mærke 11 bøger af samme forfatter. 

Jeg har læst ti af disse bøger omend jeg kun har anmeldt tre, men forhåbentlig kan jeg få lavet om på dette i løbet af 2018. For som sagt er jeg ret vilde disse to serie og forfatteren generelt, og den kærlighed vil jeg gerne have lov til at dele med jer.

Begge serie indeholder magi, kærlighed og elvere – som hører hjemme blandt the realm of fae eller the fair folk.

Indtil jeg fandt forfatteren til disse to serier, havde jeg ikke læst særlig mange bøger som indeholdte elvere, og da slet ikke bøger hvor elverne var omdrejningspunktet for fortællingen.
[Note: Det der i de tre ovenstående linje står med kursiv er en rettelse – før stod der feer og ikke elver, men efter en smule betænkningstid fandt jeg elvere mere rammende end feer for beskrivelsen af bøgernes karakter – omend den rette betegnelse nok nærmer er Fae da dette inkludere begge] 

De første tre bøger jeg har valgt at viser jer er selvfølgelig Sarah J. Mass’ A Court of Thorns and Roses.

Mass, Sarah J. – A Court of Thorns and Roses – A Court of Thorns and Roses #1

Mass, Sarah J. – A Court of Mist and Fury – A Court of Thorns and Roses #2

Mass, Sarah J. – A Court of Wings and Ruin – A Court of Thorns and Roses #3

Jeg blev først gjort opmærksom på serien i slutningen af 2016, og jeg har simpelhen været tryllebundet lige siden.

Samtidig med at jeg blev gjort opmærksom på A Court of Thorns and Roses-serien, blev jeg også gjort opmærksom på Mass’ anden serien; Throne of Glass

Mass, Sarah J. – The Assassin’s Blade – Throne of Glass #0.1-0.5

Mass, Sarah J. – Kongens Forkæmper / Throne of Glass – Throne of Glass #1

Mass, Sarah J. – Crown of Midnight – Throne of Glass #2

Mass, Sarah J. Heir of Fire – Throne of Glass #3

Mass, Sarah J. – Queen of Shadows – Throne of Glass #4

Mass, Sarah J. – Empire of Storms – Throne of Glass #5

Mass, Sarah J. – Tower of Dawn – Throne of Glass #6

Som sagt så elsker jeg begge serie, og Sarah J. Mass kan bare et eller andet der – for mig – gør hendes karakter, universer og serier helt utrolige og fortryllende.

God Læselyst.

En kommentar

Leave a Reply