Bogsnak,  Book Tags

New Years Book Tag

Jeg kan godt lide bogtags, selvom jeg endnu ikke har besvaret særlig mange. Det eneste bogtag jeg indtil nu har besvaret er The Reading Habits Tag. Men i dag besvare jeg endnu et bogtag.

Den 29. december 2017 besvarede Simone fra BoghjørnetNew Years Book Tag, et bogtag som jeg også synes det kunne være sjovt at besvare, så derfor får I her min besvarelse af dette tag, og så må vi se hvilke andre bogtags jeg får sat mig ned og besvaret.

1. How many books are you planning to read in 2018?
2016 var første gang jeg havde sat et læsemål, da jeg synes det kunne være sjovt at se hvor mange bøger jeg læse på et år, samt se om jeg kunne nå i mål. Derfor havde jeg i 2017 et mål på 50 bøger, da jeg synes det lød af meget, men det lød også som noget jeg godt kunne opnå. Det gjorde jeg også, men jeg læste også meget mere end det. Faktisk nåede jeg op på hele 70 bøger i 2016. Hvilket jeg synes var meget godt.
Dette betød at mit mål i 2017 blev 70 bøger. Desværre nåede jeg kun op på 55, da 2017 var et hektisk år som blandt andet indkuleret skrivningen af mit Bachelorprojekt. Så her i år 2018 er mit mål igen 50 bøger, da det giver luft til at lavet andet end kun at læse – blandt andet sommerens vikingnemarkeder.

2. Name 5 books that you didn’t get [to read in 2017] but want to make a priority in 2018?

Foss, Nanna – Leoniderne – Spektrup #1
Garber, Stephanie – Caraval – Caraval #1
Berger, Katja – Sjælehenteren – Fortællinger fra Døden #1
Sanderson, Brandon – En Konges Vej, del 1 – The Stormlight Archive #1, part 1
Slej, Sidsel Katrine – Sanddrømmeren – Sanddrømmeren #1

Samt mange andre – der var mange bøger jeg havde håbet og ønsket jeg ville få læst i 2017, men desvære kunne jeg ikke finde tid til at læse dem alle sammen – men forhåbentligt får jeg læst nogen af dem her i år 2018.

3. What genre do you want to read more of?
Udover læse mere af min favorit genre: Fantasy, så kunne jeg godt tænke mig at læse noget mere YA, Chick-lit, Romance samt Erotik, da det er fire genre som alle sammen indeholde nogle spændende elementer og gode historier.

4. Name 3 non book related goals for 2018?
Normalt laver jeg ikke nytårsforsæts, men hvis jeg skulle nævne tre nytårsfortsæt, så ville nok være som følgende – selvom jeg nok må erkende at to af dem stadig er bogrelateret:

At tabe mig. Et klassisk mål, men et mål jeg satte allerede halvandet år siden, og selvom vægten svinger lidt, så har jeg da også tabt mig lidt. Jeg kunne dog stadig godt tænke mig at tabe mig noget mere – så derfor holder jeg fast i dette mål.

Bliver bedre til at holde bloggen opdateret, samt få uploadet og udgivet nye oplæg mere jævnligt end hidtil. Jeg nyder at arbejde på bloggen, og selvom jeg har accepteret at det er okay, så genere det mig stadig at jeg uploader og udgiver nye oplæg så sporadisk som jeg gør. Så derfor bliver en af målende for år 2018, at se om jeg ikke godt kan få uploadet og udgivet et nyt oplæg hver fredag!
Jeg krydser finger og håber på det bedste.

At skabe tid til at fokusere på mine egne skriverier. Jeg har siden jeg begyndt at læse, gået med en lille forfatterinde i sjælen, og jeg har da også mange begyndelser og idéer til historier jeg gerne vil skrive. Desværre er jeg ikke særlig god til at sætte tid af til at få skreven – hverken på noget nyt eller noget gammelt. Men dette vil jeg forsøger at lave om på!

5. What’s a book you’ve had forever that you still ned to read?
Dem er der rigtig mange af. Men de(n) første jeg kan komme er The Chronicles of Narnia af C. S. Lewis. En serie som har stået på min reol siden 2004 (hvor jeg startede med at opbygge min egen bogsamling). Jeg har dog endnu ikke fået læst den klassiker, og jeg tror heller ikke jeg får den læst i år 2018, men på et eller andet tidspunkt skal jeg nok få den læst.

6. One word that your hoping 2018 will be:
Berigende! Selvom vi kun er få dage inde i 2018, ved jeg allerede nu at der komme til at ske en masse spændende ting.

Blandt andet regner jeg stærkt med at færdig min Bacheloruddannelse i Informationsvidenskab og kulturformidling til samme – i dag fredag den 5. januar er der afleveringsfrist for mit Bachelorprojekt – og i denne sammenhæng håber jeg på at blive optaget på kandidaten i Informationsvidenskab og kulturformidling, hvilket betyder at jeg skal flytte. Derudover byder 2018 også på en masse spændende bogarrangemner som jeg håber jeg kan finde tid og råd til at deltage i.

Så alt i alt håber jeg at  alle disse ting bliver fantastiske og berigende.

7. Tag a friend!
Jeg har valgt ikke at tagge nogen.

God læselyst

Leave a Reply