Bogreolen,  Bøger

Julens bøger 2017

Da min familie opdagede at jeg ønskede mig bøger i julegave, rystede de på hovedet.

Specielt fordi jeg havde været til årets BogForum, hvor jeg kom hjem med 21 bøger – Jeg kom vist til at springe mit bogbudget..!

Men ja, jeg havde ønskede mig bøger.

Familen havde som sagt rystet på hovedet af mig fordi jeg ønskede mig bøger, så derfor havde jeg sådan set ikke regnede med at der gemte sig bøger til mig under juletræet. Jeg var dog sikker på at der i hvert fald at der var én og til min store lykke viste det sig, at der var hele fire bøger under juletræet – jubiiie.

Dalglish, David- A Dance of Cloaks – Shadowdance #1

Det var denne bog jeg vidste der gemte sig under juletræet. Det vil sige, jeg ikke vidst ikke at det var A Dance of Cloaks jeg ville få. Jeg vidste bare at pakke indeholder en bog, da den var fra min hemmelige bognisse #secretsantadk

Men som sagt fik jeg yderligere tre bøger mere.

McFarlane, Mhairi – Det er ikke mig, det er dig

McFarlane, Mhairi – Fra og med dig

Watt, Erin – Aske prinsen – The Royals #2

Glæder mig til at læse dem.

Glædelig jul og God læselyst.

En kommentar

Leave a Reply