Bogreolen,  Bogsnak,  Bøger

Bogreolen #1

Så prøver jeg noget nyt, eller retter noget gammelt i en ny indpakning.

Da jeg startede bloggen op i oktober sidste år, havde jeg en kategori som hed “Månedens bøger”. Desværre var det en kategori, som ikke rigtig kunne finde en hylde her på bloggen.

Jeg elsker dog at dele mine ny erhvervet bøger med jer alle sammen, så derfor har jeg valgt at om døber “Månedens bøger” til “Bogreolen”. Dette giver mig mulighed for, at dele alle mine bøger med jer både ny og gamle – og derudover giver det mig mulighed for, at dele min bøger med jer nå end jeg lyster, og ikke kun en opsamling når en måned slutter og den næste begynder.

I dag har jeg valgt at dele hele 10 bøger med jer.

De første fire bøger købte jeg, da jeg her i november var til dette års BogForum – mit aller første BogForum, og det var en helt igennem fantastisk oplevelse – og jeg glæder mig til at dykke ned i hver eneste af disse skønne fortællinger.

Hoover, Colleen – Det ender med os

Hoover, Colleen – Forbandede kærlighed

McFarlane, Mhairi – I det øjeblik var jeg din – You had me at Hello #1

Vørs, Pernille Kim – Dæmonerne fra dybet – Valkyrien og sneuglen #1

I forbindelse med BogForum havde Forlaget FLAMINGO lavet en konkurrence, hvor man kunne vinde fem af deres hjertevarme fortællinger, og jeg var den heldige vinder. Så disse bøger er de næste jeg vil vise frem. Tre af dem har jeg allerede læse – selvom bloggen endnu ikke indeholde en anmeldelse heraf, men de skal nok komme – og jeg glæder mig til at se hvad de sidste to har at byde på.

Callihan, Kristen – Sendt til tælling – Game On #1

McHugh, Gail – Kollision – Collide #1

Roberts, Nora – Løgneren

Watt, Erin – Papirprinsessen – The Royals #1

Young, Samantha – Dublin Street – On Dublin Street #1

Den sidste bog jeg viser frem denne gang, har ikke stået i min bogreol særlig længe, men den er hjemsted for et af de mange universer som jeg elsker at gå på opdagelse i. Denne bog købte jeg tilbage i september da jeg var til Fantasyfestivalen i Esbjerg, og da forfatteren var en af æresgæster, er jeg så heldig at den indeholde en lille hilsen.

Flanagan, John – Gorlans ruiner – Skyggens lærlig #1

Jeg har nydt at åbne op for min skatkiste af en bogreol, og vise jer nogen af de juveler som den gemmer på.

God læselyst.

Leave a Reply