Anmeldereksemplar,  Boganmeldelse,  Bogreolen,  Bøger,  Romance,  Serier,  YA / Ungdom

Alt for mange hemmeligheder – ★★★★★

Reklame: Bogen er et anmeldereksemplar fra Turbine Forlaget

Når kærligheden er undgåelig, trods den ødelæggelse som nogen gange følger med. 

Forfatter: Abbi Glines
Serie: Rosemary Beach #1
Genre: Romance
Forlag: Turbine
Sprog: Dansk

Han er en rig søn af en rockstjerne.
Hun er en sej pige fra landet i Alabama.To stedsæskende fra komplet forskellige verdner.
Én sommer i Rosemary Beach.

Da Blaires mor dør, må Blaire flytte fra et lille hus på landet og hjem til sin far og hans nye kone i et enormt hus i et rigmandskvater. Kun for at finde ud af, at hendes far slet ikke er der, men er på kærlighedsferie i PAris. Tilbage i huset er Blaries stenbros Rush, søn af en rockstjerne, kynisk, nedladende, forkælet og så sindssygt lækker, at Blaire både irriteres og drages af ham.
Som sommeren går, ser Blaire til sin store overraskelse en helt anden side af Rush, og den gnistrende kemi mellem dem bliver sværere og sværere at ignorere. Rush bærer imidlertid på en mørk hemmelighed, der potentielt kan smadre alt, hvad Blaire nogensinde har troet på. Men kan hun nå at finde ud af, hvad han skjuler for hende, før forelskelse og begær opsluger hende, og der ikke er nogen vej tilbage?

Siden jeg modtog denne skønhed tilbage i marts, har jeg indtil videre læst den tre gange. Så god og fængslende synes jeg den er!

Alt for mange hemmeligheder er en sød og hjerteskærende kærlighedshistorie om Blaire og Rush, som trods deres vidt forskellige baggrunde og fordomme omkring hinanden, er to dele af samme hele.

Vi møder Blaire på et tidspunkt i hendes liv, hvor hun har mistet alt og alle dem hun har kær. Blaire har brug for hjælp til at skabe en ny tilværelse for sig selv efter hendes mors død.

Rush har været nødt til at blive vokse i en tidlig alder, og han har set sider af den menneskelige natur, som får ham til at virke kynisk og arrogant, men i virkeligheden gemmer han på en varme og følsom og personlighed.

Jeg er ikke nogen kynisk overklassedreng. Så fat det dog. Jeg kan ikke røre dig. Jeg vil så gerne, at det gør ondt, men jeg kan ikke. Jeg vil ikke ødelægge dig. Du er… du er perfekt og uberørt. Og det ender med, at du aldrig vil tilgive mig.

Da Blaire og Rush møder hinanden er de ikke videre venligstemt overfor hinanden, men som de lærer hinanden bedre at kende, jo tydliger blive det for dem, at de høre sammen.

Men Rush gemmer på en hjerteskærende hemmelighed, som ikke nok med at den kan ødelægge dem, så kan den også ændre deres liv for altid – og ikke nødvendigvis til det bedre.

Med Alt for mange hemmeligheder har Abbi Glines givet os en kærlighedshistorie der fængsler og nedbryder vores forsvar. Vi følger Blaire og Rushs spirende forelskelse med tilbageholdt åndedrag, og når historiens rette sammenhænge går op for os, sidder vi tilbage med en følelse af tab og sorg. Selvom vores optemisteiske hjerte håber på at det hele nok skal løse sig.

Jeg var så involveret i Blaire og Rushs historie, at det var svært at vente på den danske oversættelse af fortsættelsen – så jeg var nødt til at anskaffe mig resten af Blaire og Rushs historie på engelsk – netop fordi mit optemistiske hjerte var nødt til at finde ud af hvad der videre sker med Blaire og Rush.

Hvis du er til en god og fængselende kærlighedshistorie der er kydderet med store følelser, mystik og en alt fortærende kærlighed, så vil jeg helt klart mene at Alt for mange hemmeligheder er noget for dig.

God læselyst.

En kommentar

Leave a Reply