Arrangementer,  Bogreolen,  Bogsnak,  Krimi

Bogbloggerarrangement – Københavns Hovedbibliotek

Tilbage i marts måned var jeg til mit andet bogblogger arrangement, denne gang i København.

Sara, Rikke K. og Rikke H. fra Mellem Linjerne havde fået skruet dette fantastiske arrangement sammen i samarbejde med KBH-læser og Københavns Hovedbibliotek.

Temaet var krimi, og selvom dette ikke er en genre jeg som sådan læser så var det yderst spændende at høre krimi forfattere som bl.a. Julie Hasrtrup, Lotte Petri og Thomas Clemen fortælle om deres fascination af denne genre.

Derudover havde vi også besøg af Forlaget Drømmefangeren og Politikens Forlag samt KBH-Læser som fortalte om hvilken betydning bogbloggere har for dem, i forhold til bl.a. at nå ud til et brede publikum end de selv har mulighed for.

I løbet af dagens meget spændende program, hørte jeg bl.a. Om samarbejdet mellem forfatter og forlag, forholdet mellem bogblogger og Politikens forlag og hvad disse to kan gøre for hinanden, hvordan det er at skrive under to forskellige pseudonymer samt at skrive bøger i samarbejde med en anden forfatter, om fascinationen af hvad der driver en person til at begå mord, om hvordan man researcher materialet til ens næste krimi bog, hvordan det er at gå fra at være bogblogger til at være forlægger samt betydningen af tonen i ens anmeldelser, om bogbloggernes diversitet og sidst men ikke mindst om mulighederne for at kunne skabe et samarbejde med KBH-læser.

En spændende dag med en masse fantastiske mennesker, spændende foredrag og gode bøger.

Det var en lang tur fra Nordjylland til Sjælland og tilbage igen den samme dag, men det var det hele værd.

God læselyst

Leave a Reply