Arrangementer,  Bogreolen,  Bogsnak,  Fantasy,  Romance,  Tema,  Ya / Ungdom

Bogudgivelses-reception – Sjælevært

Den 10. maj 2017 havde forfatter Christina Bonde og blogger Eva Lucia fra Eva Lucia – Reviews & Literature inviteret til bogudgivelses reception på Christina Bondes nyest bog Sjælevært.

Christina har udgiver flere bøger inden for den fantastiske genre, hvor hun har været omkring flere af genrens overnaturlige væsner bl.a. Vampyr (Nattens Sanger: Besat #1, Skæbne #2 & Følelse #3), Varulve (Månens børn), Dæmoner (Skyggesider) og nu også Spøgelser (Sjælevært).

Det var en yderst hyggelig eftermiddag, hvor Christina fortalt om hendes inspiration til Sjælevært samt hendes forfatterskab generelt.

Sjælevært opstod på baggrund af nogle oplevelser, Christina havde i forhold til sin datter, som var plaget af søvnforstyrrelsen Night Terror. En søvnforstyrrelse som kom til udtryk gennem mareridtsskrig, usammenhængende tale og søvngængeri.

Mødet med Night Terror satte gang i Christinas fantasi og tanken om at den usynlige del af det paranormale og overnaturlige forsøgte at skabe kontakt slog rod – og disse tanker blive efterhånden til den historie vi kan opleve i Sjælevært.

Jeg glæder mig til at dykke ned i Sjæleværts overnaturlige univers.

God læselyst.

Leave a Reply