Arrangementer,  Bogreolen,  Bogsnak

Bogbloggerarrangement – Arnold Busck Aarhus

Tilbage i februar måned var jeg til mit første bogblogger arrangement, og sikke en oplevelse det var.

Arrangementer blev afhold af Eva Lucia fra Eva Lucia – Reviews & Litterature, og hun havde fået skruet et fantastisk godt arrangement sammen.

Eva Lucia havde lokkede forfattere som Boris Hansen, Gry Pil Lund Ranfelt, Anna Klahn og Julie Duch samt Mette Breth fra Breth Design og  Marie Jensby fra Turbine Forlanget til at komme at underholde os med spændende fortællinger om deres arbejde med bøgernes og fortællingernes levende univers.

Vi startede aften med en kort præsentation, og man må virkelig sige at bøgernes mangfolklige universer skab bringe folk sammen, for der kommer bogblogger fra hele landet.

Derefter startede en fantastisk aften, med en masse spændende fortællingerne.

I løbet af aften hørte jeg bl.a. om hvordan en historie bliver vakt til live gennem bogens forside, om hvordan depression kan påvirke vores liv, fået oplæst digte om at det at miste, hørt om hvordan ens liv udformer sig når man er fanget i et tids-lup, hvilken betydning bloggere har for  forlags branchen samt hvordan en bog bliver til ud fra usammensættelige klodser og idéer.

Arnold Busch i Aarhus havde været så venlige at lægge “hus” til, så Eva Lucia alsidige arrangementet blev afhold i bøgernes magiske sammenværd. Det kunne ikke have været bedre.

Alt i alt en rigtig god og spændende aften.

God læselyst

Leave a Reply