Bogreolen,  Bogsnak,  Bøger

Månedens bøger – Januar & februar 

Så er januar og februar måned omme, for denne gang og dermed har vi fået skudt 2017 godt igang.

Januar måned bød på mange gode læseopleveler, der er dog ikke kommet nogen anmeldelser af disse bøger, da jeg efter en stressede eksamens periode bare havde brug for at koble fra og bare læse nogen gode bøger, uden at skulle tænke på at formidle dem videre – men bare rolig der skal nok komme anmeldelser på disse fantastiske bøger.

Den første bog jeg læse i dette nye år, var

Bardugo, Leigh – Mørkningen og pigen – Grisha #1

En bog jeg synes var rigtig god og som hel kart overraskede mig – det univers vi bliver præsenteret her i, glæder jeg mig til at udforske noget mere.

Derudover fik jeg læse Sarah J. Mass’ fantastiske serie Throne of Glass, denne gang på engelsk, hvilket selvølgelig betød at jeg startede med den første bog – selvom det ikke var mere end 2 måneder siden jeg læste den danske oversættelse.

Mass, Sarah J. – Kongens forkæmper / Throne og Glass – Throne of Glass #1
Mass, Sarah J. – Crown of Midnight – Throne of Glass #2
Mass, Sarah J. – Heir of fire – Throne of Glass #3
Mass, Sarah J. – Queen of Shadows – Throne of Glass #4
Mass, Sarah J. – Empire of Storms – Throne of Glass #5

Throne of Glass tryllebandt mig, Crown of Midnight knuste mig, Heir of Fire gik direkte i hjertet på mig, Queen of Shadows opslugte mig og Empire of Storms ødelagde mig helt og aldeles. Min kærlighed til Sarah J. Mass’ bøger er kun bleven større og jeg glæder mig til at finder ud af hvad der videre sker i hendes bøger og universer.

Så selvom bloggen ikke har bået præg af at jeg har fået læst en nogle fantastiske bøger i januar, så var januar en rigtig god læse måned. Og med tiden håber jeg da på at der også vil komme anmeldelser på disse bøger – jeg skal måske lige have genlæst dem inden- da jeg rigtig gerne vil dele min kærlighed og bjergtageles af disse bøger med jer.

Januar blev også måned hvor jeg blev inviteret til min første to bloggerarrangementer. Så februar og marts kommer til at byde på helt nye blog-relateret oplevelser og jeg glæder mig.

I februar måned stod bloggen uheldigvis også stille. Jeg var kommet ovenpå eksamenerne, men semesterstarten melde sin ankomst – så det var der min primære fokus var. 

Jeg fik dog alligevel læst lidt i februar. Til at starte med kastede jeg mig over Fifty Shads of Grey – jeg havde brug for at læse noget som ikke krævede særlig meget, og da jeg har læst denne serie op til flere gange blive det den valget faldt på.

James, E. L. – Fanget – Fifty Shades #1
James, E. L. – I mørket – Fifty Shades #2
James, E. L. – Fri – Fifty Shades #3

For mig er Fifty Shades en smuk og sød kærlighedshistorie som udspringer af et intens og mørkt begær. For nogen kan bøgernes mørke begær virke voldsom, men for mig, er det bare en ekstra – krydderet – demintion til den kærlighed vi møder i disse bøger.

Udover Fifty Shades fik jeg også langt om længe begyndt på The Iron Druid Chronicles.

Hearne, Kevin – Hounded – The Iron Druid Chronicles #1
Hearne, Kevin – Hexed – The Iron Druid Chronicles #2

The Iron Druid Chronicles er en humoristisk fantasy-serie som følger Atticus – en 2.100 år gammel druide – og hans hverdag i vores nutidige verden. Vi bliver præsenteret for en unikt venskab mellem Atticus og hans Irish wolfhound Oberon, vi bliver introduktioneret til den keltiske tro Tuatha Dé Danann og vi for vist hvilke konsekvenser det kan have når guderne interesser sig for ens liv.

Jeg er kun lige begyndt på The Iron Druid Chronicles, men jeg glæder rigtig meget til at se hvor dette fantastiske univers bære mig hen.

Derudover var jeg i februar måned også til mit allerførste bogbloggerarrangement, som var arrangeret af Eva Lucia fra Eva Lucia – Music and Literature og det var et helt utroligt godt arrangement. (Ja okay, det er det eneste jeg har været til, så det er svært at sammenligne, men alligevel). Programmet var bredt og spændende, og jeg mødte rigtig mange andre bogblogger – nogen kendte jeg gennem deres blog og andre havde jeg ikke hørt om før.

Bogbloggerne magiske verden, begynder så småt at åbne sig mere og mere op for mig, og jeg glæder mig rigtig meget til at udforske det noget mere.

Så alt i alt er det nye år bleven skudt rigtig godt igang, og jeg glæder mig til at se hvad 2017 ellers har at byde på.

God læselyst

Leave a Reply