Bogreolen,  Bogsnak,  Bøger

Månedens bøger – November & December

Så er november og december måned omme, for denne gang, og vi er hermed gået ind i det nye år.

I november måned skete der ikke så meget – derfor kommer den med her, da det ikke gav så meget mening at levet en oplag for november måned alene – da jeg kun fik læst en enkel bog, og det var da også på et hængende hår. Jeg kunne ikke rigtig finde tid eller overskud og jeg kunne da slet ikke blive enig med mig selv om hvad jeg ville læse, så derfor blev det kune til en enkel bog.

Mass, Sarah J. – Kongens forkæmper / Throne og Glass – Throne of Glass #1

I december skete der lidt mere. Det blev en måned som stod på nogle af de mest fantastiske læseoplevelser jeg længe har haft.
I november forelskede jeg mig i Sarah J. Mass’ serie Throne of Glass og denne forelskelse blev kun større da jeg fik læst de første to bøger i hendes serie A Court of Thorns and Roses, en serie som kom til at fylde rigtig meget – og som faktisk stadig fylder en hel del, da jeg ikke kan glemme den karaktere.

Mass, Sarah J. – A Court of Thorns and Roses – A Court of Thorns and Roses #1
Mass, Sarah J. – A Court of Mist and Fury – A Court of Thorns and Roses #2

Derudover var jeg også med i Frk. Hyms Secret Santa for første gang. Hvor jeg kreeret en fantastisk bog-gave til en heldig bog-blogger, og jeg modtog også en lige så fantastisk bog-gave fra en anden bog-blogger. Og det var vildt hyggeligt at gå og pusle om den perfekte bog-gave samtidig med at man i spænding ventede på at modtage en bog-gave.

Den bog jeg modtog i min egen perfekte bog-gave kom med under juletræet, så jeg virkelig kunne går og glæde mig til at åbne den juleaften – for så var jeg i hvert fald sikker på at få en bog juleaften.

Juleaften fik jeg ikke kun en bog af min Secret Santa, men jeg fik også to bøger fra mine brødre. Så nu har jeg masser at gå i gang med at læse her i det nye år.

Hearne, Kevin – Hounded – The Iron Druid Chronicles #1
Hearne, Kevin – Hexed – The Iron Druid Chronicles #2

Mass, Sarah J. – Kongens forkæmper / Throne og Glass – Throne of Glass #1

Sidst men ikke mindst fik jeg også læst en søde kærlighedshistorie, så i modsætning til november, så kom december virkelig til at stå i bøgernes tegn.

Reynard, Sylvain – Gabriels Inferno – Gabriels Inferno #1

Jeg har de sidste 3 månede gået og hygget mig med bloggen, og jeg glæder mig til at se hvad 2017 byder på af nye bog-oplevelser.

Godt nytår og God læselyst

Leave a Reply