Boganmeldelse,  Bogreolen,  Bøger,  Erotik,  Romance,  Serier,  Voksen

Gabriels Inferno – ★★★★★

Når begæret byder mareridt og drømme op til dans. I denne smukke kærlighedshistorie nedbryder begæret grænsen mellem rigtigt og forkert.  

Forfatter: Sylvain Reynard
Serie: Gabriel’s Inferno #1
Genre: Romance, Erotik
Forlag: DreamLitt

Bogens bagside tekst:
En mands frelse, en kvindes seksuelle opvågning…

Gabriel Emerson er en mand forfulgt af sin mørke fortid.

Han er en respekteret professor på universitet, men han bruger sit udseende og sin charme til at fordybe sig i livets nydelser, nydelser der ikke har nogen grænser.

Den søde og uskyldige Julia Mitchell melder sig til Gabriels kursus, og deres stærke og mystiske tiltrækning truer med at ødelægge hans karriere.

Passioneret og syndigt, Gabriels Inferno er første bog i en sensuel trilogi.

En rigtig søde og smuk kærlighedshistorie. Gabriel og Julias kærlighed blomstre lige så stille op men vi som læsere bevæger os længere og længer ind i bogen.

Vi bliver præsenteret for kærligheden og begærets mange ansigter. Den uskyldige, den mørke, den ugengælde, den forløste og den alt opslugende. I Gabriels Inferno bliver nuancerne mellem rigtigt og forkert visket ud, og vi begiver os ud på en rejse hvor begæret og kærligheden hersket – uanset hvilke konsekvenser der måtte følge.

I Gabriels Inferno bliver vi præsenteret for en en kærlighedshistorie, der viser hvilken magt begæret kan have på vores handlinger, men vi får også vist hvordan kærligheden kan overvinde alle forhindring.

Kærlighed og begær går hånd i hånd, som to elskende.

Jeg glæder mig til at følge Gabriel og Julia på deres videre rejse gennem Gabriels Inferno.

God læselyst.

2 kommentarer

Leave a Reply