Bogreolen,  Bogsnak

Frk. Hyms Secret Santa #2

Den hemmelig hovedindgidiens er bleven tilføjet et lag mystik, de kreative påfund er færdig bagte og bog-gave er bleven tilsat den sidste sjat fe-støv.

Min Secret Santa gave er i dag bleven sendt afsted til en heldig bogelsker.

Som jeg har gået og puslet omkring dette lille skatkammer af en bog-gave, har jeg fundet ud af at det er svært at begrænse sig. Jeg så gerne at den indeholde det hele. Lidt ligesom en overlevelsespakke til et litterærthjerte, med alt hvad man kunne tænke sig at få brug for, når man har læse-dag her i de kolde vinter måneder.

Men man er også bare nødt til at erkende, at på et tidspunkt kan man ikke klemme mere ned i æsken. Så er det bedre at de ting som bog-gaven indeholder er tilføje med omtanke, læsehygge og magi.

Der findes simpelhen ikke noget bedre end en god bog-gave, og jeg har nydt at kreere denne lille fortryllende gave.

God jul & god læselyst

 

Leave a Reply