Bogreolen,  Bogsnak

Frk. Hyms Secret Santa 2016 #1

I år er jeg for første gang med i Frk. Hyms Secret Santa, en lille hyggelig jule-leg, som går ud på at glæde en anden bogelsker med en god bogpakke til jul.

For at være med skulle man sende en mail til Frk. Hyms med følgende oplysning:
Navn, Adresse, URL til f.eks. Blog og Goodreads m.m., en liste med 10 bøger, som man virkelig har elsket, en liste med minimum 10 bøger, som man godt kunne tænke sig at læse samt en liste over genrer/forfattere/bøger man virkelig ikke kunne tænke sig at læse.

Oplysningen som egentlige var forholdvis nemme at udfylde (her tænker jeg på de to lister med 10 bøger man har elsket og som man gerne vil læse), problemet var bare, at jeg fik en altopslugende lyst til at læse en af de bøger jeg havde skreven på “Vil gerne læse”-listen. Og som I kan se, så anmeldte jeg Sarah J. Mass’ bogen Throne of Glasse (Kongens forkæmper) den 27. November. Men sådan er det nogen gang, man får man øjnende op for en bog man gerne vil læse og så kan man ikke vente, på trods af at måske burde.!?

Nu har jeg godt nok læst den danske oversættelse af Throne of Glass, men jeg vil stadig rigtig gerne læse den engelske – specielt fordi jeg blev så tryllebundet af bogen, at jeg ikke kan vente med at læse resten af serien til den kommer på dansk, og så så kan jeg godt lide at læse bøgerne både på dansk og engelsk.

Søndag den 25. november (første søndag i advent), fandt jeg ud af hvem jeg har fået æren af, at glæde med en dejlig boggave.

Jeg er Secret Santa for en person, der ligesom mig ELSKER fantasy, og denne person bliver – hvis I spørg mig – forkælet ud over alle grænserne, med en lækker bogpakke. Jeg har i hvert fald sammensat en gave, som jeg godt selv kunne tænke mig.

Bogen er bestil, lækkerierne og hyggen fundet frem og de kreative påfund er sat i gang – så nu skal gaven bare sammensættes med den helt rigtig magi og så er den i vinkel.

Glæder mig til at sende mig gave af sted – og ikke mindst se og høre hvordan den bliver modtaget.

God jul og god læselyst

Leave a Reply