Arrangementer,  Bogreolen,  Bogsnak,  Fantasy,  Tema,  Ya / Ungdom

Bogudgivelses-reception – Sejlvæveren

I dag mandag den 24. oktober var jeg til bogudgivelses-reception på den danske oversættelse af  Muffy Morrigans bog The Sail Weaver.

Dette var min første bogudgivelse-reception, og sikke en fornøjelse det var. Jeg fik snakkede med Muffy selv, den danske oversætter Anne Bloksgaard Nielsen, den danke bogblogger Irene som har bloggen boghunden samt en masse andre dejlige mennesker. Der blev hyggede omkring gæsterne og Muffys mange drager.

Glæder mig til at læse min nyeste bog i samlingen.

God læselyst

2 kommentarer

  • Ea Chamberlain

   Thanks Muffy.
   It was also extremely lovely to meet you, and talk to you about Sejlveaveren, dragons, writing and reading.

   I have started to read Sejlveaveren and it is good – I’m looking forward to see how the story evolves.

Leave a Reply