Bogreolen,  Bogsnak,  Bøger

Månedens bøger – Oktober

Så er oktober månede omme, for denne gang. Chamberlains Bookcorner har nu være aktiv i en lille måneds tid, og nøj hvor har jeg nydt, at få lov til at dele mine bog-oplevelser med jer. Bloggens første måned, blev en måned med nye bøger, fantastiske læseoplevelser og med hyggelige bog-arrangementer.

Oktober måned  har for mig stået i bøgernes tegn, og det har været fantastisk. Jeg må dog desværre erkende, at jeg ikke har fået læst mere end én bog i denne måneden, selvom oktober har været en måned med rig mulighed for at få læst en masse – Read-a-ton, efterårsferie m.m. – men sådan er det en gang i mellem.

Det kan godt være, at der ikke blev læst særlig meget i denne måned. Men tilgenæld har jeg fået købt flere bøger, end jeg har gjort længe. Hele 3 bøger. Og endda 3 bøger inden for Fantasy-genren.

Pettersen, Siri – Odinsbarn – Ravneringene #1
Pettersen, Siri – Råddenskab – Ravneringene #2

Morrigan, Muffy – Sejlvæveren

Og derudover så har jeg fået lov til at møde både Kenneth Bøgh Andersen, Siri Pettersen og Muffy Morrigan, og hørt dem fortælle om dem selv og deres bøger. Så selvom jeg ikke har læst så meget, kan jeg på ingen måde klage, da jeg har haft en FANTASTISK bog måned.

Så nu må vi se, hvad november bringer af dejlige bog-oplevelser.

God læselyst

Leave a Reply